Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen u krevetu

Srbin uhićen sa 135 kilograma kokaina u Grčkoj ima i hrvatsku putovnicu

Kokain, arhivska fotografija (Foto: AFP)
Kokain, arhivska fotografija (Foto: AFP) Foto: Afp
Srbin uhićen u nedjelju u Grčkoj sa 135 kilograma kokaina državljanin je Srbije, ali posjeduje i hrvatsku putovnicu, pišu u ponedjeljak beogradski mediji.

Objavljujući presliku hrvatske putovnice na ime Martin Matijašević (33), beogradski Blic navodi kako je on uhićen kao član organizirane bande koja je nabavljala kokain poznatim osobama iz Atene.

Pročitajte i ovo Snimke Dragane Miletić koje je objavio Nacionale Afera kokain trese Kosovo VIDEO Skandal u susjedstvu! Potpredsjednica općine snimljena kako se drogira: "Tjerali su me i prijetili mi" Vojska na ulicama Ekvadora nakon proglašenja izvanrednog stanja Strašni prizori VIDEO Stravične snimke koje lede krv u žilama! Mučenje zarobljenih vojnika i policajaca: "Za sve je kriv Zapad, nemamo više izbora"

Matijašević je uhićen u nedjelju ujutro u ljetovalištu Varkizi kod Atene, u luksuznoj vili u kojoj je, uz 135 kilograma kokakina, zaplijenjeno i 12.000 eura.

Tržišna vrijednost zaplijenjene droge na ulici procjenjuje se na oko pet milijuna eura, objavio je grčki portal Proto tema.

"Matijašević osim srpske ima i hrvatsku putovnicu, a prema pisanju grčkih medija, policija ga je pratila mjesecima, da bi u nedjelju rano ujutro upala u njegov iznajmljeni luksuzni stan i uhitila ga na spavanju", piše Blic.

Zapljena 135 kilograma kokaina jedna je od najvećih u Grčkoj u posljednjih nekoliko godina, a lokalni mediji mediji tvrde kako "uhićenja tek predstoje".

Prema pisanju portala Proto tema, kokain se masovno pojavio u noćnim klubovima u Grčkoj među bogatom klijentelom, a policija nastavlja istragu "jer banda u kojoj je bio uhićeni Srbin ima nekoliko desetaka pripadnika". (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene