Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Dok su kupovale sladoled

U samo pola sata u parku napao četiri djevojke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Želim te poljubiti', rekao je Danijel P. jednoj djevojci, a potom ju je krenuo 'pipkati'.

Talijanska policija uhitila je Srbina Danijela P. (20) jer je u jednom parku u Bologni u samo pola sata napao četiri djevojke. Napadi su okvalificirani kao seksualno uznemiravanje, kako prenosi L'unione sarda. Incident se dogodio kada su u parku uglavnom bile majke s djecom. 

Pročitajte i ovo Ryanaira zrakoplov Drama u zračnoj luci Tragična smrt na nebu: Putnik preminuo od na letu Ryanaira, s njim bila i trudna supruga Vozilo talijanske policije Velika racija Talijanska policija uhitila 55 mafijaša: Pogledajte na što su iskoristili ilegalno zarađen novac

Danijel je, prema pisanju medija, prvo prišao dvjema djevojkama koje su kupovale sladoled te ih je nakon lascivnih komentara počeo dirati. 'Želim te poljubiti', rekao je jednoj djevojci a potom ju je krenuo 'pipkati'.

Djevojka je pobjegla zajedno s prijateljicom, a onda pozvala policiju. Nedugo kasnije, dvije studentice uputile su gotovo identičan poziv policiji, tvrdeći kako ih je jedan mladić, najvjerojatnije stranac, seksualno uznemiravao dok su sjedile u parku. 

VIDEO Brutalan trenutak u vožnji!

Ništa nije bilo drugačije ni kad je stigla policija. Danijela je zatekla kako prilazi dvjema mladim majkama koje su stajale ispred javnog zahoda. Danijel P. nije pružao otpor i protiv njega će biti podnesena kaznena prijava, objavili su talijanski mediji. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene