Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident u BiH

Srbin povratnik ministra gađao jajetom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan od organizatora prosvjeda Srba povratnika iz općine Kalesije u Federaciji BiH uhićen je jer je jajetom gađao ministra tuzlanske regije.

Predsjednik Udruženja poljoprivrednika 'Agrorazvoj' iz Gojčina kod Kalesije, Milisav Garić, gađao je jajetom ministra za obnovu, razvoj i povratak Tuzlanskog kantona Seada Mujanovića, nakon čega ga je privela policija, piše Mondo. Ministar Mujanović Garića je nazvao lažovom, nakon čega je ovaj na njega, u trenutku kada je davao izjavu, bacio jaje. Sve je zabilježila kamera BN TV-a.

Pročitajte i ovo Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće Viktor Orban u posjeti BiH Nastavio u Banja Luku Orban doputovao u BiH, kratko bio u Sarajevu, oni mu se požalili na jednu osobu

Srbi povratnici s područja općine Kalesija u federaciji prosvjedovali su ispred zgrade kantonalne Vlade u Tuzli, izražavajući nezadovoljstvo rješavanjem povratničkih pitanja.Ispred zgrade Vlade postavljen je improvizirani šator gdje će Srbi povratnici mirno prosvjedovati do ispunjenja zahtjeva.

Snimku incidenta možete pogledati i u priloženom videu.

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene