Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zato je izgubio izbore

Boris Tadić donosio odluke uz pomoć vračare?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši predsjednik Srbije Boris Tadić sve važnije državne odluke donosio je konzultirajući se s vračarom koja se predstavljala kao astrolog, tvrdi beogradski dnevni list Kurir prenoseći izjavu generalnog direktora RTS-a Aleksandra Tijanića.

Kako se navodi u tekstu, Tijanić je ovo spomenuo analizirajući političku scenu Srbije ne spominjući imenom i prezimenom Borisa Tadića, ali se njegovo ime moglo iščitati između redova.

Pročitajte i ovo Tomislav Žigmanov Tri put više nego 2020. Na izbore za Sabor izašao rekordan broj birača i u Srbiji Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica

''Prošle godine je izgubio kandidat koji nije uspio zbog izbornih rokova posjetiti sve ženske birače osobno. Pametan, lijep, proeuropski, moderan tip. A glavni čovjek u njegovom izbornom stožeru bila je jedna žena. Nije njegova. Žena je vračara koja je sebe predstavljala kao astrologa i praktično donosila sve važne odluke uz konzultacije sa zvijezdama'', rekao je Tijanić.

Kurir prenosi i riječi drugog neimenovanog izvora koji je rekao da su Tadić i vračara surađivali više od godinu dana. Navodi se i da su predsjednikovi susjedi bili začuđeni kada su jedne noći vidjeli kako neka žena u pola noći kruži oko kuće sa svijećama u rukama i pritom izgovara neke čudne riječi. Navodno da je ta misteriozna žena došla iz Ukrajine.

>>Boris Tadić morao na sud, tužio ga general uhićen u akciji Sablja

''Predstavljali su je kao savjetnicu za zdrav život. Po govoru se vidjelo da nije odavde već da je došla iz neke od zemalja bivšeg SSSR-a. Oblačila se prilično neformalno i jedino je po tome bila upadljiva'', rekao je ovaj izvor dodajući da je Tadić odluku o izvanrednim predsjedničkim izborima donio na njen nagovor.

''Sjećate se, Boris se dugo lomio treba li uz parlamentarne raspisati i izvanredne predsjedničke izbore. Bio je na korak od odluke da ne podnese ostavku, ali se u posljednji trenutak predomislio upravo na nagovor te žene. To ga je i koštalo vlasti'', navodi sugovornik. U tekstu nema komentara Borisa Tadića. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene