Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na subotičkom području

Srbija: Uhićena skupina krijumčara i trgovaca drogom i ljudima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srbijanska policija je na subotičkom području, u suradnji sa subotičkim odvjetništvom, uhitila desetočlanu zločinačku skupinu osumnjičenu za krijumčarenje oružja, trgovinu ljudima i narkoticima te druga kaznena djela.

Među uhićenima je i jedan pripadnik policije, a pri uhićenju kod osumnjičenih je pronađeno 12 pušaka, dva pištolja, streljivo, velike količina droge, zlata, deviza i tehničke robe, prenijeli su beogradski elektronički mediji. Oružje je, kako se dodaje, bilo namijenjeno Mađarskoj i zapadnoeuropskim zemljama. Srbijanski ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić potvrdio je da je uhićeno više osoba pod sumnjom za neovlaštenu proizvodnju i stavljanja u promet droga, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih naprava te za trgovinu ljudima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pune ruke posla za MUP Scene kao iz filma: Krijumčario migrante, pokušao pregaziti policajku, a zatim se dao u bijeg Ilustracija Tri osobe ozlijeđene Muškarac koji je prevozio migrante pokušao pobjeći policiji: Zabio se u stup, a onda i u policijski automobil

U izjavi koju prenose mediji Dačić je kazao kako je riječ o skupini osumnjičenoj da je na subotičkom području počinila kaznena djela teške krađe te da je iz prodavaonice oružja u Subotici ukrala velike količine skupocjenih pušaka i puškostrojnica te veće količine streljiva. Ministar je potvrdio da je među uhićenima i policajac iz Subotice koji je osumnjičen da je obavještavao ostale članove skupine o policijskim akcijama. Kako je istaknuo, današnja je akcija još jedna u nizu akcija policije i odvjetništva usmjerenih na suzbijanje svih oblika kriminala. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene