Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bori se za život

LIJEČNICI U ŠOKU nakon analize urina bebe koja je u teškom stanju primljena u bolnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Beba je priključena na aparate za disanje i u jako je teškom stanju.

Liječnici se bore za život šestomjesečne bebe kojoj je u urinu pronađena droga. Dijete je priključeno na aparate za disanje.

U Klinički centar u Kragujevcu beba u teškom stanju dovezena je u ponedjeljak navečer. Nakon analiza krvi i urina je utvrđeno da ima drogu u urinu.

Pretpostavlja se da su narkotici u organizam bebe dospjeli preko majčinog mlijeka. Oboje bebinih roditelja su, doznaje Blic a prenosi B92, registrirani narkomani.

Otac A.A. (31) i majka M.D. (29) su saslušani, i pušteni na slobodu. Bili su na programu odvikavanja od droge, u kojem se koristi metadon i drugi zamjenski lijekovi.

Pročitajte i ovo Danka Ilić potpuna agonija Roditelji malene Danke prvi puta zajedno istupili u javnost: "Sve je laž" Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

Kad je šestogodišnje dijete najodgovornija osoba u kući...

Kako je izjavio glasnogovornik policije Slobodan Lazarević, 'o svemu je obaviješteno i tužiteljstvo, ali prema njihovoj procjeni nema elemenata kaznenog djela'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene