Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama kod susjeda

Sa smetlišta ukrali 18.000 torti pa ih prodavali pred blagdane!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čak 18.000 torti, predviđenih za uništenje na kragujevačkom smetlištu, otuđeno je i vjerojatno prodano u Srbiji.

Postoje indicije da je 18.000 torti, odnosno četiri tone pokvarenih torti, za koje je inspekcija dala nalog za uništenje, završilo u uličnoj prodaji pred novogodišnje praznike, piše Mondo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Potraga za kradljivcem Ukrali Mercedes, vozili se njime dva tjedna, a onda ga se odlučili riješiti: Nije sve išlo po planu Slika nije dostupna Snimljena krađa VIDEO Kupci torti sa smetlišta: 'Najbolje su bile od maline!'

Prema neslužbenim informacijama, torte su prodavane na ulici za oko 50 dinara (oko 4 kune).

Sada se sumnja da su radnici na deponiju u Jovanovcu otvorili rampu i tako omogućili preprodavačima da svojim vozilima uđu u deponij i otuđe torte.

'Na video nadzoru smo vidjeli da se nešto čudno događa. Kada se cijeli slučaj istraži do kraja i utvrdimo eventualnu odgovornost, protiv radnika će biti podnesene krivične prijave', rekao je Dejan Raonić, direktor kragujevačke 'Čistoće'.

FOTO Ne, nije moguće: Komad torte naplaćuju 45 kuna?!

Istragom će biti utvrđeno tko je dojavio preprodavačima da se na deponiju nalaze torte koje treba uništiti, a koje su inače bile namijenjene za izvoz u Zapadnu Europu.

Inspekcija je ustvrdila da su torte za otpad jer se tvornici u kojoj su napravljene, pokvario zamrzivač i stoga je bila upitna kvaliteta namirnica od kojih su načinjene.

'Za tu vrstu otpada napravimo rupu u zemlji i zakopamo pokvarenu hranu. Međutim, ove torte nisu završile u rupi', rekao je Raonić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene