Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bacila je na tavan štale

Srbija: Riječanka ugušila bebu 10 minuta nakon poroda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija iz Požarevca uhitila je 36-godišnju izbjeglicu iz Rijeke, osumnjičenu da je svoje tek rođeno dijete ugušila, u selu Majilovac.

Obdukcijom je utvrđeno da je beba živjela desetak minuta nakon poroda, za kojeg liječnici pretpostavljaju da se dogodio između 1. i 17. veljače, piše Blic.

Pročitajte i ovo Domagoj Mikić i Marko Rakovac - 3 Potraga se širi Hrvatska ponudila pomoć u potrazi za malom Dankom: HGSS-ovac otkrio koji su ključni koraci Aleksandar Vučić Teški dani Vučić poslao čudnu poruku te rekao da će sve objasniti: "Nije mi lako reći kakve smo vijesti dobili"

36-godišnjakinja je imala veliko krvarenje, pa je 17. veljače zatražila liječničku pomoć u bolnici u Požarevcu. Kako ni nakon intervencije ginekologa krvarenje nije prestajalo, upućena je u ginekološku ambulantu u Beograd, gdje je otkriven dio posteljice koji je ostao nakon poroda.

>> Strava u BiH: U poljskom WC-u pronađeno zvjerski izbodeno novorođenče

Kako je Riječanka skrivala trudnoću, nije ni imala otvoreni karton, nije mogla objasniti gdje je dijete nakon poroda, pa su liječnici pozvali policiju. Pretresom kuće i drugih objekata u selu Majilovac, policija je na tavanu štale pronašla plastičnu crnu vreću s mrtvim ženskim novorođenče, umotano u plahtu

36-godišnjoj Riječanki određen je 30-dnevni pritvor.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene