Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dogovorili se da će pobjeći, ali...

Prodao trudnu nevjenčanu suprugu pa prijavio otmicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan stanovnik Novog Sada prodao je svoju trudnu nevjenčanu suprugu, a kasnije policiji prijavio nestanak. Otkrivši o čemu se zapravo radi, policija je protiv njega podnijela krivičnu prijavu.

Policijska uprava u Kruševcu podnijela je krivičnu prijavu protiv B. M. iz Novog Sada jer je prodao nevjenčanu suprugu Kruševljaninu B.S. za 1.500 eura, piše Blic. 'Osumnjičeni je nakon prodaje žene kruševačkoj policiji prijavio njezinu otmicu', rekao je šef odjela za strance, suzbijanje ilegalnih migracija i trgovinu ljudima Dobrivoje Đorđević.

Pročitajte i ovo Ilustracija istražuje se nesreća Tragedija na vojnoj vježbi u susjedstvu: Iz kanala izvučeno tijelo stradalog dočasnika, drugi vojnik na intenzivnoj Policija u Srbiji, ilustracija Radnik postao heroj Detalji brutalnog napada pomahnitale 40-godišnjakinje: "Krvi je bilo na sve strane, jaukala je..."

Krivične prijave za djelo trgovina ljudima podnesene su i protiv dvojice suradnika iz Novog Sada koji su posredovali u prodaji, kao i protiv B. S. iz Kruševca koji je za navedenu sumu otkupio A. M. 'U trenutku prodaje A. M. bila je u četvrtom mjesecu trudnoće', kaže Đorđević i objašnjava da su se supružnici zbog teške materijalne situacije dogovorili da ona neko vrijeme bude u toj obitelji, a da kasnije pobjegne.

>> Prestrašno: Dječak (3) u dvije godine prodan čak 10 puta!

'Međutim, Kruševljanin koji je A. M. kupio kako bi njegovom sinu rodila dijete, držao ju je zaključanu tako da se ona nije mogla vratiti kući, a suprug vidjevši da je vrag odnio šalu, došao je u kruševačku policiju i prijavio otmicu supruge', nastavlja Đorđević. Krivičnim zakonom Srbije za trgovinu ljudima predviđena je kazna od dvije do deset godina zatvora.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene