Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Srbija

Prodao djevojčicu za pečeno prase i tjerao je na prostituciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bez hrane i vode živjela je djevojčica koju je otac njenog dečka tjerao da se prostituira da bi je na koncu, zbog premale zarade, prodao za jedno pečeno prase.

40-godišnji Zoran Novaković iz Pančeva osuđen je na šest godina zatvora jer je maloljetnu D.P. držao zatvorenu u kući te je tjerao na prostituciju nakon čega bi od nje otimao novac.

Pročitajte i ovo Domagoj Mikić i Marko Rakovac - 3 Potraga se širi Hrvatska ponudila pomoć u potrazi za malom Dankom: HGSS-ovac otkrio koji su ključni koraci Nestala djevojčica Danka Nestala u utorak VIDEO Obustavljena potraga za malenom Dankom, policija tvrdi: "Ona nije na ovom području"

Djevojčicu je upoznao kao djevojku svog sina te je iskoristio njeno teško materijalno stanje i činjenicu da je bila štićenica Centra za socijalni rad, piše Alo.

'Umirao sam od srama, ne znam ni koji me je vrag tjerao na sve to'

Djevojčici je uzeo mobitel i osobnu iskaznicu te joj prijetio premlaćivanjem ukoliko ga ne posluša i ukoliko se odbije prostituirati.

Zbog loše zarade djevojčicu je izgladnjivao, nije joj davao ni da pije te ju je držao u kući u nehumanim uvjetima. Nezadovoljan zaradom odlučio ju je prodati rođakinji koja nije mogla oženiti sina. Isprva su se dogovorili da je proda za 100 eura, no budući da žena novca niej imala, za djevojku je dala jedno pečeno prase.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene