Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Član narko-klana

Srbija: Mučili i ubili profesora-dilera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
49-godišnji profesor tjelesnog iz Padinske skele pronađen je mrtav nedaleko svoje kuće. Prije toga su mu počupani nokti.

Profesor tjelesnog i instruktor karatea, Srećko Ćirić iz srbijanskog mjesta Padinska Skela, pronađen je mrtav u blizini svoje kuće. Policija je ustanovila da je ubijen hicem u potiljak, a u lijevoj su mu šaci bili vidljivi tragovi krvi nakon čega je ustanovljeno da su mu prije ubojstva bili počupani nokti, piše Blic.

Pročitajte i ovo Danka Ilić potpuna agonija Roditelji malene Danke prvi puta zajedno istupili u javnost: "Sve je laž" Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

>> Potreseni brat ubojice: Pitam se samo zašto je to učinio

Pokraj Ćirićeva tijela pronađena je bejzbolska palica, najlonke te paketić marihuane. On je i ranije bio poznat policiji pod sumnjom da je kao borčanskog narko-klana preprodavao drogu, ali protiv njega nikad nije pokrenut postupak jer nije bilo dovoljno dokaza.

Iako motiv ubojstva još nije službeno poznat, sumnja se da je Ćirićeva smrt povezana s njegovim svjedočenjem protiv vođe narko-klana Dalibora Ristića kojem se sudi za brojna kaznena djela.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene