Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Srbija: Miloševićev sin oslobođen optužbe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sin pokojnog haškog optuženika Slobodana Miloševića, Marko, oslobođen je optužbe da je, s još petero ljudi, zadao teške tjelesne ozljede trojici članova požarevačke udruge mladih "Otpor" koji su bili žestoki protivnici Miloševićeve diktature.

Kako prenose beogradski elektronski mediji, u obrazloženju presude sutkinja Gordana Vidojković je rekla da se sud rukovodio nepotpunim dokazima, zastarjelošću predmeta i nepostojanju namjere da se nanesu teške tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo Nožem usmrćen mladi Splićanin - 3 drama iza rešetaka Osumnjičeni za ubojstvo u Splitu iz zatvora prevezen u bolnicu: Imao je ozljede glave i čeljusti, tvrdi da je pao s kreveta Slika nije dostupna Miloševićev sin optužuje Haag da mu je ubio oca

Na danas izrečenu presudu požarevačkog suda pripadnici udruge "Otpor" imaju 15 dana pravo žalbe, što će oni, kako su najavili, i učiniti.

Oštećeni su Marka Miloševića označili kao organizatora i sudionika tuče 2. svibnja 2000. godine, ispred kafića "Pasaž" u Požarevcu, u kojoj su "Otporaši" Momčilo Veljković, Nebojša Sokolović i Radenko Luković brutalno pretučeni dok su pokušavali zaštititi svog člana Dragana Milanovića.

Marku Miloševiću, koji ima izbjeglički status u Rusiji, sudilo se u odsustvu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene