Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obitelj u šoku

Sramota: Bebi koja treba transplantaciju srca ukrali donacije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obitelj s Floride oporavlja se od šoka nakon što su bešćutni lopovi ukrali 3.000 dolara donacija za liječenje njihove devetomjesečne kćeri kojoj hitno treba transplantacija srca.

'Tko bi to mogao učiniti?', nije jasno Brooke Anderson, majci djevojčice. Njezina kćer, Jaelyn Anderson, boluje od miokarditisa zbog kojeg joj se širi srce te može umrijeti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ulovili ih Dvojac provalio u hotel kod Opatije, odale ih kamere: Kod jednog pronađen i kokain Željko Kaštelan, Povjerenstvo za izradu nacrta Nacionalnog programa pilot faza Kreće program za rano otkrivanje najčešćeg raka kod muškaraca: "Više od 20 tisuća živi s rakom prostate danas u Hrvatskoj"

>> Haker iz Hrvatske ukrao donacije za bolesnu srpsku djecu?

'Srce joj je već toliko veliko da je desno plućno krilo kolabiralo te nastavlja uništavati tkivo mišića u prsima', objasnio je njezin djed Rodger Anderson. Jaelyn čeka novo srce već gotovo četiri mjeseca, piše New York Daily News.

Kolege prikupili novac, pa ih opljačkali

Rodgerovi kolege iz JetBlue Airlinesa prikupili su 10.000 dolara za troškove liječenja. Ali kada su otišli u Orlando prije nekoliko dana, kako bi ondje preuzeli 3.000 dolara u donacijama koji su ondje također prikupljeni, netko ih je opljačkao dok su objedovali u jednom lokalu.

Lopovi su uzeli njihove torbe i novčanike u kojima su bili prikupljeni novci. 'To je djevojčica kojoj je potrebna transplantacija. To je njezina budućnost. Bez ove pomoći i podrške obitelj će biti jako opterećena', rekli su opljačkane Rodgerovi kolege.

Majka dala otkaz da može biti s bebom

Od kad joj je postavljena dijagnoza, Jaelyn boravi u dječjoj bolnici St. Petersburg, a njezina je majka dala otkaz kako djevojčica ondje nikada ne bi bila sama. 'Ona sve uveseljava. Teško je bolesna a ponaša se kao da je s njom sve u redu. Zadivljena sam', ispričala je njezina majka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene