Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veselo u SAD-u

VIDEO Što je to na obrazima gradonačelnika New Yorka?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na poznatom trgu Times Square u New Yorku i ove godine okupilo se na stotine tisuća ljudi. Svi su čekali najsvečaniji trenutak, spuštanje kristalne kugle i zvuke zvona što obilježavaju početak 2013. godine.

AP je na svojoj YouTube stranici objavio kratki video s jednim od najljepših trenutaka ulaska NY-a u 2013. Odbrojavanje, spuštanje kristalne kugle, vatromet i poljupci.

Pročitajte i ovo Ilustracija Stara i oronula Sudarila se dva vlaka podzemne željeznice u New Yorku: Brojni ozlijeđeni Slika nije dostupna Strojem za mljevenje kamena SAD: Tona slonovače uništena nasred newyorškog Times Squarea

S građanima je bio i gradonačelnik Michael Bloomberg, okružen prelijepim hostesama. Djevojke su poljupcima čestitale gradonačelniku kojem nisu nimalo smetali brojni otisci ruževa na njegovim obrazima.

Sigurnosna razina je sinoć u New Yorku bila na najvišim razinama. Kao što to i inače biva, zapečatili su se otvori kanalizacije i uklonili poštanski sandučići kako nitko u njih ne bi mogao staviti eksplozivne naprave. Policija, naoružani protuteroristički timovi, policija u civilu, nadzorne kamere - u gradu koji nikad ne spava ništa se nije prepustilo slučaju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene