Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Živ i zdrav

VIDEO: Spašen nakon dva dana plutanja na krovu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šezdesetogodišnji Japanac izvučen je u nedjelju iz mora, 15 km od sjeveroistočne japanske obale, pošto je dva dana plutao na ostatku krova svoje kuće koju je odnio tsunami, priopćilo je ministarstvo obrane.

Hiromitsua Shinkawu zapazio je razarač ispred obale u području Fukushime u nedjelju iza podneva po mjesnom vremenu, navodi ministarstvo. Čovjek je 'živ i zdrav', ali je ipak helikopterom prevezen u bolnicu, dodaje se u priopćenju.

Kako piše agencija Jiji, taj stanovnik grada Minamisome rekao je spasiocima da je 'počeo bježati doznavši da tsunami stiže', ali se vratio kako bi nešto uzeo iz kuće, kada ga je zahvatio vodeni val. 'Uhvatio sam se za komad krova i to me je spasilo', dodao je. (Hina)

Pročitajte i ovo Potres u Japanu Magnituda 7,6 VIDEO Društvenim mrežama šire se snimke razornog potresa u Japanu: Pogledajte trenutke koji lede krv u žilama Krhotine na zemljištu svetišta Onohiyoshi u gradu Kanazawa, prefektura Ishikawa iz minute u minutu FOTO/VIDEO Četiri osobe poginule u razornom potresu u Japanu: U vlakovima zaglavljeno 1400 ljudi, podrhtavanja će trajati mjesecima

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene