Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Zaustaviti tragediju u Siriji'

Španjolski kralj s Putinom u Moskvi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Španjolski kralj Juan Carlos pozvao je u Kremlju, gdje ga je primio ruski predsjednik Vladimir Putin, da se sirijski sukob riješi 'u okviru UN-ova Vijeća sigurnosti'.

"Moramo zaustaviti tragediju u Siriji, dakako u okviru UN-ova Vijeća sigurnosti", istaknuo je monarh, a prenijela je agencija Ria Novosti.

Pročitajte i ovo Dan nakon terorističkog napada u Moskvi u Rusiji je dan žalosti Ubijeno 143 ljudi U Rusiji dan žalosti nakon terorističkog napada: SAD tvrdi da Ukrajina nije bila uključena Vladimir Putin Ukrajina odbacila optužbe Putin u teror umiješao Ukrajinu: "Napadači su bježali prema granici, čekao ih je prolaz"

>> Sirija: Na stotine građana bježi iz Damaska

"Uvijek možete računati na potporu Španjolske u (vašim) odnosima s Europskom unijom", kazao je također Juan Carlos kojemu je uručeno priznanje ruske države za "humanitarni rad".

"Španjolska je zadovoljna zbog ruskih uspjeha na putu napretka koji je vidljiv u zadnjih dvadeset godina", dodao je kralj, nazvavši Rusiju "prvorazrednim partnerom".

"Uvijek ste bili okrenuti ljudima, njihovim brigama i potrebama. Mnogi u vašoj domovini misle zapravo da kralj poznaje njihove probleme kao nitko drugi", rekao je pak predsjednik Putin, a prenijela je agencija Itar-Tass.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene