Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Masovni prosvjedi

Španjolska: Policija gumenim mecima na prosvjednike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Španjolci i dalje prosvjeduju protiv novih mjera štednje, a policija ih pokušava smiriti i rastjerati gumenim mecima i palicama.

Gnjevne Španjolce policija je gumenim mecima i palicama rastjerivala i sprečavala da provale u stranačka sjedišta. Tisuće su prosvjedovale protiv novih mjera štednje. Vlada je u zamjenu za pomoć bankama, najavila smanjenje plaća u javnim službama i povećanje PDV-a.

Pročitajte i ovo Arian U Njemačkoj Velika potraga za nestalim autističnim dječakom (6): Arian ne reagira na verbalne pozive, policija morala posegnuti za kreativnim mjerama Šestero poginulo kada se kamion zaletio u policijsku barikadu U Španjolskoj Užas na autocesti: Kamion se zaletio u policijsku kontrolnu točku, poginulo šestero ljudi

>> Španjolci prosvjeduju, vlasti žele dići PDV s 18 na 21 posto

'Jedna uhićena osoba brutalno je pretučena. Policajci su ga pretukli doslovno udarajući ga u glavu. Jednom je od policajaca pala kaciga koliko je bilo nasilno', rekao je jedan od prosvjednika.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene