Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Španjolska: Eksplodirala još jedna bomba, nema žrtava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bomba je eksplodirala rano ujutro u ljetovalištu Torremolinos na Costi del Sol u južnoj Španjolskoj, no nije bilo ozlijeđenih osoba, izvijestila je lokalne medije tamošnja policija.

Eksplozija je odjeknula 20 minuta iza ponoći ispod pješačkog mosta u blizini dva hotela. Tom nasilnom činu, navode agencije, nije prethodilo nikakvo upozorenje.

Pročitajte i ovo Eskplozija u vojnoj bazi u Kambodži Kambodžanska vojska VIDEO Eksplodiralo streljivo u vojnoj bazi, poginulo 20 vojnika: Manje eksplozije čule su se još sat vremena kasnije Eksplozija u Somaliji Poginulo najmanje 10 ljudi VIDEO Kamion pun eksploziva zabio se u kontrolnu točku: "Do sada sam vidio 10 mrtvih ljudi, broj žrtava će sigurno rasti"

Policija je blokirala područje i istražuje stoji li iza napada baskijska teroristička organizacija ETA.

Hotelski namještenici rekli su dnevniku El Mundo da su se mnogi gosti hotela, ponajprije Španjolci i Britanci uspaničarili i da su vidjeli crne oblake dima koji su se nadvili nad mjestom eksplozije.

U nedjelju prošlog tjedna, četiri bombe eksplodirale su u na sjevernoj španjolskoj obali, no taj put prethodilo im je telefonsko upozorenje da su naprave postavili pripadnici baskijske separatističke skupine ETA-e.

Ni u jednoj eksploziji nije bilo ljudskih žrtava.

Od 1968., otkad djeluju, pripadnici ETA-e ubili su više od 800 osoba. Od 2000. u zatvoru je završilo više od 750 osoba za koje se sumnja da su članovi ETA-e.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene