Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška nesreća

Španjolska: Devet poginulih u prevrtanju autobusa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Devet osoba poginulo je a više od 15 ozlijeđeno u nesreći autobusa u središnjem dijelu Španjolske, blizu Avile, sjeverno od Madrida, objavile su regionalne spasilačke službe.

'Potvrđujemo devet poginulih, petero teško ozlijeđenih i više od deset lakše u autobusnoj nesreći', kazala je glasnogovornica službe spašavanja u području Castille i Leona.

Pročitajte i ovo Brod koji je prevozio migrante Pokušaj dolaska u Europu UN: 45 migranata nestalo, a četiri mrtve migrantice u dvije tragedije na Sredozmlju Katarina Jusić Mezga, novinarka Nove TV Opasnost na cesti Prevrnuo se još jedan autobus u Lici: Doznajemo najnovije informacije o stanju na cestama

>> U Lici se zapalio se autobus pun hodočasnika

Spasilačke službe primile su ujutro hitan poziv vezan uz autobus koji 'se prevrnuo' u okolici sela Tornadizos de Avila, stotinjak kilometara sjeverozapadno od Madrida, objašnjavajući da su neke osobe 'prikliještene u autobusu'.

Radi se o autobusu koji je vozio na redovitoj liniji između sela Seranillos, u istom području, i grada Avile.

Na lice mjesta upućeno je deset mobilnih jedinica za intenzivnu njegu, dva helikoptera opremljena za medicinsku hitnu njegu te devet ambulantnih kola, istaknula je služba za spašavanje. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene