Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kraj 'karijere'

VIDEO Space shuttle Enterprise završio u moru!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako Enterprise nikada nije bio u svemiru, imao je vrlo važnu ulogu u istraživanjima letova u svemir, te se sada nalazi u morskoj luci u New Jerseyu.

Space shuttle Enterprise koji je nedavno odradio svoj posljednji let između Washingtona i New Yorka uz pomoć Boeinga 747 usidren je luci u New Jerseyu, te se očekuje njegov prijevoz u Muzej mora, zraka i svemira.

Pročitajte i ovo Splitska luka Slika ljeta Splitska luka puca po šavovima, koliko još može izdržati? "Hitno se treba nešto poduzeti" Slika nije dostupna Posljednji let Enterprise na svom posljednjem putovanju proletio centrom New Yorka

>> Enterprise na svom posljednjem putovanju proletio centrom New Yorka

Pri prijevozu shuttle do New Jerseya na njemu se dogodila manja materijalna šteta zbog pogrešaka u navigaciji, piše Fox News.

Enterprise nikada nije letio u svemir, ali je bio vrlo bitan u testiranju polijetanja i slijetanja ostalih svemirskih shuttleova tijekom sedamdesetih godina prošlog stoljeća.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene