Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umjesto kofeina - šok

Šokirao je 'Antikrist' u kavi - Evo kako je reagirala!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Starbucks se ispričao zbog serviranja kave s neprimjerenim znakom katoličkoj učiteljici. Riječ je o brojkama '666' i simbolu pentagrama.

Učiteljica Megan K. Pinion je iskoristila društvene mreže kako bi izrazila svoju ljutnju koju je izazvao djelatnik Starbucksa u Los Angelesu nakon što joj je donio kavu sa, kako tvrdi, sotonističkim simbolima.

Fotografiju proizvoda kojeg je dobila objavila je na Facebooku tvrtke Starbucks.

'Ovako mi je servirana kava koju sam naručila. Ne znam ime mladića koji me je poslužio jer sam bila toliko šokirana onim što sam vidjela da ga uopće nisam stigla ni pogledati. Zvijezda je još OK zato jer je dio loga Starbucksa. Ali 666 je zaista neprikladno. Ni u jednom trenutku ne osuđujem njegovo uvjerenje niti omalovažam njegov umjetnički rad. Samo osuđujem manjak profesionalizma i uvažavanja ostalih. Učiteljica sam u javnoj školi i svjesna sam kako bih kao katolkinja bila napadnuta od strane roditelja djece ateista da im pokušam prezentirati neka svoja uvjerenja', stoji u objavi na Facebooku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dobra neka 'kava' KAKVA SNIMKA Djevojka priredila intimni show svom dečku, a sve je netko snimio - s prozora Slika nije dostupna Kavu bez deterdženta, molim Pola milijuna zbog loše kave?!

Držite li se savjeta da ne pijete kavu navečer? Trebali biste...

Brojka '666' često se povezuje s Antikristom i koristi se za prizivanje vraga u sotonističkim ritualima. Pentagram se također koristi u slične svrhe.

Postoji i strah od brojke '666', službenog naziva Hexakosioihexekontahexaphobia. Od njega je patio i bivši američki predsjednik Ronald Regan koji je čak promijenio adresu svog doma na Bel Airu i to iz brojke 666 u 668.

Glasnogovornik Starbucksa se ispričao ovoj katoličkoj učiteljici te najavio pokretanje istrage. Konobar koji joj je poslužio spornu kavu još uvijek nije identificiran.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene