Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Javnost šokirana

Šokirao cijeli svijet: Djecu 'daruju' kao nagradu na kvizu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pakistanska televizija je u borbi za gledanost otišla, mnogi smatraju, zaista predaleko.

Pakistanski vjersko-zabavni kviz kao nagradu najuspješnijim natjecateljima ne nudi perilice, televizore i slično, već napuštenu djecu.

Pročitajte i ovo Kolesterol Liječnici upozoravaju Zabrinjavajući podaci: Sve je više djece s povišenim kolesterolom Ilustracija Velika potraga Drama u bolnici: Djevojka (18) otela bebu i pobjegla, vratila ju nakon dva sata

41-godišnji voditelj Aamir Liaquat Hussain, prošlog je mjeseca 'darovao' dvije napuštene djevojčice jednome paru koji nisu mogli imati djecu, a već prošlog petka je ponovio situaciju davši novorođenog dječaka.

Voditelj kviza dosada je dvama bračnim parovima 'darovao' dvije napuštene bebe. Pronašla ih je jedna nevladina udruga koja na mjesec pronađe i do 15 napuštenih beba. I dok je javnost šokirana ovakvim potezom, voditelj je uvjeren kako čini humano djelo.

'Dijete je pronađeno na košu za smeće. Bilo je ozlijeđeno od ogrebotina pasa i mačaka. Odmah je odneseno u bolnicu. Dječak se potpuno oporavio i postat će sin para koji nemaju djece', objašnjava Hussain.

>> Djed prodao unuka putem Facebooka za 640 eura

Na svome talk showu koji se emitira uživo, Aamir je dječaka umotanog u plavu plahtu predao novim roditeljima, a publika mu je uzvratila velikim pljeskom.

Dijete, naravno, nije predano 'bilo kome'. Prije primanja djeteta, par je morao proći gotovo sve obveze koje prolaze parovi oko postupka posvajanja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene