Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Želi smrtnu kaznu da budu zajedno

Šokantno priznanje: Predozirala pa zadavila sina 'da ode na Nebo'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Julianne McCrery, koja je svog 6-godišnjeg sina predozirala lijekovima i bacila njegovo tijelo pokraj zabačene ceste u američkoj državi Maine, priznala je kako je to učinila zato 'da Camden ode na Nebo'.

6-godišnji Camden Pierce Hughes iz Teksasa pronađen je prošle subote pokraj ceste u državi Maine. Tijelo dječaka bilo je pokriveno dekom, a pronašao ga je jedan od lokalnih stanovnika. Nakon što je policija objavila fotografiju dječaka i utvrdila njegov identitet zahvaljujući dojavama građana uslijedio je još veći šok - ubila ga je majka Julianne McCrery.

Pročitajte i ovo Ilustracija Mnogima nije lako Nestašica važnih lijekova u Hrvatskoj: Pacijenti imaju nekoliko mogućnosti Lijekovi - 3 Zdravstvena pismenost Jednim klikom do svih informacija o lijekovima: Građanima će jedna od usluga biti posebno zanimljiva

42-godišnja Julianne je u ponedjeljak nazvala dječakovu školu i rekla im kako ga zbog bolesti neće biti nekoliko dana. A tri dana ranije mu je namjerno dala veliku dozu tableta, a potom ga zadavila. Stavila ga je u plavu Toyotu Tacomu i iz Texasa odvezla u Maine gdje je i bacila tijelo.

>> Stravično otkriće: Majka ga predozirala lijekovima i ostavila pored puta

McCrery je jučer dovedena pred sud. Cijelo vrijeme je držala glavu dolje i plakala. Njezin odvjetnik George Murphy rekao je novinarima kako je u posljednjih nekoliko dana u nekoliko navrata pokušala počiniti samoubojstvo, a isto je pokušala i 2004. godine. 'Sve što govori je da je njezin sin sad na Nebu i da i ona želi k njemu. Kad sam joj rekao da je optužena za ubojstvo rekla je da želi smrtnu kaznu kako bi bila sa sinom na nebu', kazao je odvjetnik.

LuRae McCrery, Julianneina majka, šokirana je činom svoje kćeri. 'Moje srce je slomljeno. Moj unuk i ja smo stalno vježbali slova. Volio je napucavati loptu po dvorištu. Bio je jako veselo dijete. Imali smo rođendan na isti dan, 15. ožujka. Moj rođendan više nikada neće biti isti', kazala je tužna dječakova baka. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene