Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neshvatljivo zlostavljanje

Šokantno: Pogledajte što radi ovaj čovjek

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako nazvati osobe koje iz zabave muče životinje? Jedan Britanac snimljen je putem nadzornih kamera na ulici kako sumanuto pleše držeći mačku za rep i bjesomučno je vrti oko sebe.

Incident se dogodio 26. listopada oko 8:30 sati ujutro u gradu Kentu, a policija je pokrenula istragu i traže muškarca sa snimke koji je svojom sumanutom i bizarnom predstavom zaprepastio jutarnje prolaznike, koji su u nevjerici uzmicali pred njim.

Pročitajte i ovo Ilustracija laseri na ratnim brodovima Novo moćno oružje moći će pogoditi kovanicu s udaljenosti od jednog kilometra, a to će koštati tek malo više od 11 eura Novac - 1 Bugarski kriminalci Varali su državu gotovo pet godina i digli 54 milijuna na naknadama za nezaposlene: "Sustav su tretirali kao bankomat"

mačka koju je taj manijak zlostavljao zove se Mowgli i stara je dvije godine te je nekako ipak uspjela pobjeći iz ruku svojeg mučitelja, prenosi Daily Mail. Njezina vlasnica živi pored jednog puba u Kentu, u blizini mjesta na kojem je snimljen incident, a medijima je rekla kako je njezin ljubimac bio vidno rastresen.

Inspektorica organizacije za zaštitu životinja osudila je incident. 'To je vrlo nasilan i zloban napad na mačku. Bilo tko da je vidio taj napad sigurno je bio šokiran kao i mi nakon što smo pogledali snimku. Nadamo se da netko prepoznaje tog počinitelja, kako bismo mogli istražiti zašto je to napravio', rekla je Caroline Doe, inspektorica za zaštitu životinja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene