Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skandal u Bristolu

Šokantno: Osoblje bolnice iživljava se nad pacijentima s posebnim potrebama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je u Bristolu uhitila četvero ljudi nakon što je u javnost procurila šokantna snimka koja svjedoči o sustavnom zlostavljanju pacijenta s posebnim potrebama u privatnoj bolnici Winterbourne View.

U spomenutoj bolnici liječe se osobe koje pate od poremećaja pri učenju i od autizma, piše BBC. Vlasnik bolnice ispričao se žrtvama i njihovim obiteljima te suspendirao 13 zaposlenika.

Pročitajte i ovo Policijski očevid u Kaštel Štafiliću Užas u Kaštelima Sjekirom polomio lubanju muškarcu, drugoga ustrijelio: Liječnici objavili najnovije detalje Ilustracija Oglasio se vlasnik UZNEMIRUJUĆI VIDEO Konobarica palila šank, vatra zahvatila goste: "Cura je trčala okolo i derala se, prijatelj je imao zapaljena leđa"

Policija je potvrdila da su uhićena tri muškarca i jedna žena tijekom istrage u bolnici. Andrew McDonnell, psiholog koji radi s osobama koje imaju mentalne poteškoće, nakon što je pogledao spornu snimku, zaključio je da je način ophođenja prema pacijentima sličan mučenju i teroriziranju.

'Šokiran sam ovim snimkama. Osoblje bolnice ignorira osnovna načela i pravila ponašanja u ophođenju s ranjivim pojedincima', rekao je nakon što je vidio kako osoblje 18-godišnju pacijenticu odjevenu tuširaju s hladnom vodom i maltretiraju.

Šokantnu snimku možete pogledati OVDJE.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene