Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz nepoznatog razloga

Šokantno: Dvadeset muškaraca pretuklo djevojku na cesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
20 muškaraca u indijskom gradu Guwahatiju pretuklo je djevojku po izlasku iz noćnog kluba. Neki osumnjčeni su privedeni, no za većinom se još uvije traga.

Djevojka iz indijskog grada Guwahatija izlazila je iz noćnog kluba kada je dospjela u ruke skupine od 20 muškaraca. Po izlasku iz kluba su je povukli za kosu i bacili na tlo.

Pročitajte i ovo Majmun langur Treći napad u tjednu Čopor majmuna iščupao 10-godišnjaku crijeva: Preminuo je na putu do bolnice Ilustracija prepoznali je po tetovažama Očajna majka djevojke koju su hamasovci maltretirali i vozili golu u kamionetu moli za pomoć: "Dobila sam video..."

Djevojka je dozivala upomoć, no nitko od prolaznika i vlasnika obližnjih trgovina nije se odazvao. Stajali su sa strane i promatrali ovaj okrutan napad koji je trajao 30 minuta, a kojeg je i snimio jedan novinar te ga stavio na YouTube. Taj je novinar rekao kako je pokušao pomoći djevojci, no da mu ostali nisu dopustili, pa je pozvao policiju.

>> Pretukli snahu (15), iščupali joj nokte i 5 mjeseci je držali zaključanu u WC-u!

Dvadesetorica muškaraca su djevojku pretukli, skinuli joj odjeću i gasili joj cigarete po tijelu. Nakon dojave, policiji je trebalo 45 minuta da dođu.

Policija je uhitila 6 osumnjičenika za napad na djevojku, a velik je pritisak javnosti da se pravdi privedu i ostali osumnjičenici na čelu s glavnim napadačem Amarjyotijem Kalitom.

Napad se dogodio 10. ovog mjeseca, a djevojka je pregledana te se dobro osjeća i nalazi se na sigurnom.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene