Obavijesti Video Pretražite Navigacija

6 puta zatrudnjela s ocem koji ju je godinama silovao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski tabloid The Sun objavio je šokantnu ispovijest 38-godišnje Britanke Anne Marie Wilson koju je otac silovao više od 800 puta i napravio joj dijete kako bi se domogao novca od naknade za rodilje. Anne Marie je s javnošću odlučila podijeliti svoju priču potaknuta onim što se dogodilo Austrijanki Elisabeth Fritzl koju je otac 24 godine držao zatvorenu u podrumu i napravio joj sedmero djece.

Mora koja je trajala 16 godina počela je kada je Anne Marie imala tek 11. Tada joj je naime, njezin otac John McMillan rekao da mora roditi dijete kako bi on imao pravo na njezinu rodiljnu naknadu i dječji dodatak. 

Pročitajte i ovo Kolesterol Liječnici upozoravaju Zabrinjavajući podaci: Sve je više djece s povišenim kolesterolom Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas"

Ostala je trudna čak šest puta. Četiri puta je imala spontani pobačaj, jedno dijete je rođeno mrtvo, a malena Jennifer, doživjela je tek 8 mjeseci. 

"I od mene je moj otac napravio seksualnu robinju, silovao me redovito jednom tjedno. Kad se Fritzlovo lice pojavilo na TV-u, srušila sam se na sofu. Elisabeth je bila baš poput mene, a Josef poput mog oca. Bolesni detalji su me ponovno vratili u prošlost", ispričala je Anne Marie kroz suze. 

"Mene otac nikad nije stavio u tamnicu, ali me je 'vezao' strahom, prijetnjama i zlostavljanjem. On je bolesni monstrum koji me je mučio svojim izopačenim fantazijama. Ukrao mi je život, lišio me svega", dodala je. 

Kada je zlostavljanje počelo Anne Marie je živjela s ocem, majkom Annie, petero braće i dvije sestre. 

"Oduvijek sam se bojala oca. Imao je kolekciju oružja - luk i strijelu, Rambo noževe i ulaštenu sjekiru koju je držao sa svoje strane kreveta. To me strahovito plašilo pa sam radila sve što mi je rekao da moram raditi. Kćeri moraju slušati očeve, zar ne? Bila sam premlada da bih znala išta o tome, pa sam mislila da svi očevi imaju odnose sa svojim kćerima. Kada je to prvi put učinio mislila sam da sam nešto jako zgriješila kada mi je tata nanosio bol".

Anne Marie kaže kako niti majka niti njezina braća i sestre nisu znali što se s njom događa jer je to uvijek bilo kada nikog drugog nije bilo kod kuće.

"A on mi je rekao da je to naša tajna i da će ako nekome kažem, majku raskomadati sjekirom. Nije me puštao ni u školu. U rijetkim prilikama kada sma ipak išla, bila sam previše uplašena da bi se s nekim sprijateljila. Izlazila sam iz kuće uglavnom samo po njegovu penziju ili kako bi mu kupila cigarete na obližnjem kiosku".

Kada je Anne Marie imala 15 godina prestao je koristiti kontracepciju. 

"Rekao mi je kako želi da rodim i da ćemo to iskoristiti kako bi ostvarili dodatne prihode. Kada sam počela pretestirati rekao mi je kako će ako me čuju susjedi mamu razrezati na toliko male komade da ih nitko nikada neće pronaći". 

Mjesec dana kasnije ostala je trudna. 

"Majci je rekao da sam se spetljala s jednim lokalnim mladićem i uvalila se u nevolju. No, mjesec dana kasnije imala sam spontani pobačaj. Otac je bio užasno bijesan i nije prošlo dugo kada mi je opet pokušao napraviti dijete". 

U idućih nekoliko godina imala je još tri spontana pobačaja, a jedno je dijete rodila mrtvo. Socijalna služba je dolazila nekoliko puta, no uvijek im je lagala kako ne bi doznali što se događa u njihovoj kući. Sa 25 godina rodila je kćer Jennifer. 

"Osjetila sam toliku ljubav prema njoj. Bila je i moja kćer i sestra i željela sam je zaštititi. Kad god ju je on primio u ruke, osjećala sam strašan bijes jer nisam željela da joj se približava". 

No, malena Jennifer nije dugo poživjela. Traumatičan porođaj uzrokovao je oštećenje mozga i umrla je kada joj je bilo tek 8 mjeseci. 

Nakon toga, Anne Marie je skupila hrabrost i pobjegla od kuće. Zaljubila se i udala, te rodila dvije kćeri. Nakon nekog vremena, odvažila se otići i na policiju i prijaviti zlostavljača. U rujnu 2007., kada je John McMillan imao 62 godine, napokon je sjeo na optuženičku klupu. Nakon što je DNK analiza pokazala da je Jennifer zaista bila njegova kćer, priznao je incest i dobio samo 3 godine zatvora. 

Zbog prevelikog pritiska njezin se prvi brak raspao. Ipak, upoznala je novog partnera s kojim ima sina i s kojim živi zajedno s njezinim kćerima iz prvog braka. 

"Morala sam zatvoriti ta vrata svog života, tj. strpati ga u zatvor. Morala sam kako bih postala normalna. Napokon sam slobodna i mogu početi živjeti", završila je Anne Marie svoju potresnu priču.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene