Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas u mliječnoj industriji

ŠOKANTNE SNIMKE Pogledajte kako se radnici na farmi ponašaju prema kravama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Video je tajno snimljen u listopadu u SAD-u, a aktivisti kažu da nastavljaju tajno snimati i ostale proizvođače.

Udruga za zaštitu životinja 'Mercy for Animals' ovih je dana na Youtubeu objavila video s jedne farme mlijeka u Wisconsinu na kojoj se vidi brutalno mučenje krava.

Pročitajte i ovo Osumnjičeni za teroristički napad u Moskvi dovedeni su pred sud - 7 Brutalne metode Cure snimke mučenja terorista: Jednom na genitalije prikopčali elektrode, drugog tjerali da pojede dio vlastitog uha Ilustracija Strašno Djevojčica se onesvijestila tijekom svjedočenja: 17 mladića mjesecima ju je silovalo

Aktivisti su tajno snimili video u listopadu. Radnici s farme na snimci tuku i naguravaju krave, a one koje imaju previše ozljeda i ne mogu hodati radnici vuku po podu ili dižu s kukama. Na snimci se vidi da krave imaju otvorene krvave rane i da borave u prljavim prostorijama.

Sarajevo: Nepoznati manijaci psa polili vrućim uljem

'Nijedna kompanija koja je društveno odgovorna ne bi smjela podržavati proizvođače mlijeka i ostalih mliječnih proizvoda koji se ovako odnose prema životinjama', rekao je Matt Rice, član udruge u intervjuu za ABC.

Video je snimljen na farmi Wiese Brothers Farm, od čijeg se mlijeka proizvodi sir koji se nalazi u pizzama jednog popularnog američkog proizvođača smrznutih pizza.

Tvrka koja ih proizvodi javila se nakon što se pojavi skandalozni video i objavili su kako su prekinuli suradnju s farmom mlijeka gdje je snimljen video.

Javili su se i vlasnici farme mlijeka, koji su rekli kako nisu znali što se događa u prostorijama farme, te da su tri zaposlenika dobila otkaz.

'Mercy for Animals' nastavlja tajno snimati farme koje proizvođače opskrbljuju raznim životinjskim proizvodima i najavljuju da slučaj poput ovog na farmi mlijeka na žalost nije iznimka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene