Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spašavanje iz minskog polja

Šokantna snimka: Pao s helikoptera nadomak spasa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dramatična akcija spašavanja ozlijeđenog čovjeka iz minskog polja završila je tragično. Elitne potrojbe spasilaca u sjevernom dijelu Izraela slučajno su ispustile čovjeka s visine od 70 do 100 metara, koji je nedugo zatim podlegao ozljedama.

Glasnogovornik izraelske vojske potvrdio je kako je vojni helikopter pristigao na označeno minsko polje s namjerom da evakuira ozlijeđenog muškarca. Za vrijeme akcije spašavanja ozlijeđeni je pao iz helikoptera sa 70 do 100 metara visine. Nakon nesretnog slučaja, drugi spasioci prevezli su ozlijeđenog muškarca u obližnju bolnicu gdje je podlegao ozljedama, piše Reuters.  

Pročitajte i ovo Kamala Harris ugošćuje člana izraelskog ratnog kabineta U ponedjeljak Potpredsjednica SAD-a sastat će se sa članom izraelskog ratnog kabineta Zločin protiv čovječnosti u Pojasu Gaze - 3 Potresni prizori Stotine tisuća djece gladuju, jedu hranu za konje, piju more: "Makar umrla, želim uzeti vreću brašna jer nemam čime nahraniti svoju djecu"

Glasnogovornik je dodao da je zapovjednik izraelskih zračnih snaga naredio detaljnu istragu ovog nesretnog slučaja. Izraelski mediji izvještavaju da je 24-godišnji Arap sa sjevera Izraela s dvojicom prijatelja slučajno završio u minskom polju te se ozlijedio nakon aktivacije mine.  Lokalni mediji prenose da je 24-godišnjak u eksploziji izgubio nogu. Nekoliko je sati u minskom polju čekao da se spasioci do njega probiju. Još je uvijek nejasno je li tragedija posljedica neispravne opreme za spašavanje.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene