Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Doznajte zbog čega!

Šokantna priča: Spasio sina od pada s litice, a onda dobio dvije kazne!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je izbjegao tragediju i spasio 5-godišnjeg sina Aidana od pada s litice, Frank Roder se neugodno iznenadio kada su mu policajci naplatili čak dvije kazne jer je njegov džip pao u rijeku.

Prošlog četvrtka otac i sin uputili su se u park u Lindenu koji gleda na rijeku Rahway. Kada su se dovezli na parkiralište 5-godišnji Aidan je bio toliko uzbuđen da je, dok je otac još parkirao, otkopčao pojas, otvorio vrata i istrčao van iz džipa, javlja CBS News.

Pročitajte i ovo Ilustracija Strašna tragedija Djevojčica je plivala u hotelskom bazenu i nestala, ekipa ju je tražila 13 sati, a onda je uslijedio šok: "Mnogi od nas brisali su suze" Srušio se most u Baltimoreu - 4 Tragedija u Baltimoreu VIDEO Jedna osoba preminula, sve je manje nade za nestale u rijeci: Otkriveno zašto se brod zabio u most

>> Dječak (12) iz plamteće kuće izvukao troje braće, sestru i kućne ljubimce!

'Nije me ništa pitao, ništa nije rekao, samo je izjurio', ispričao je dječakov otac koji je isprva mislio kako će dječak pričekati da parkira džip. No, kada je vidio da se dječak ne zaustavlja i da trči prema litici i on je izjurio iz automobila i potrčao za sinom. Uhvatio ga je na vrijeme, a kada su se okrenuli vidjeli su kako džip pada u rijeku. Frank naime, u žurbi nije povukao ručnu kočnicu. 

Iako je džipov prednji kraj bio u rijeci, izbjegnuta je veća tragedija. No, tu nije bio kraj iznenađenjima za g. Rodera.

'Dobio sam dvije kazne od policije - jednu jer sam ostavio vozilo bez vozača, a nisam isključio motor ili povukao ručnu kočnicu, a drugu jer nisam kod sebe imao prometnu dozvolu i osiguranje. Koje su, naravno, bile u džipu. Pod vodom'.

Bio je, kaže, šokiran. Čak se malo i naljutio. 'Policajac mi je rekao da sam samo trebao povući ručnu. A ja sam mu rekao. 'Zaista? A da sam to učinio i da je moj sin za to vrijeme pao s litice u rijeku gdje bih onda bio?' A policajac mi je na to hladnokrvno rekao - u zatvoru, zbog ugrožavanja djeteta', ispričao je šokirani otac.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene