Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traži počinitelja

ŠOKANTAN VIDEO Vozač zbog svađe namjerno pregazio starijeg vozača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kratka svađa između dva vozača u Rusiji rezultirala je šokantnim i doista nerazumljivim potezom jednog od njih. Sve je moglo završiti tragično, ali na svu sreću nije.

Šokantan video u kojem jedan ruski vozač namjerno automobilom udara i gazi drugog vozača nakon kratke svađe pojavio se na YouTubeu.

Pročitajte i ovo Pogreb Alekseja Navaljnog Mora odraditi pokoru Suspendiran svećenik koji je vodio pogrebni obred za Navaljnog: Bit će poslan u drugu crkvu da čita psalme Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu

Kamera trećeg vozača iz vozila snimila je čitav događaj, koji je počeo tako što je vozač BMW-a htio ući u škare između vozača Nissana i ambulantnog vozila, no u posljednji trenutak se predomislio.

Stariji vozač Nissana je na semaforu izašao iz vozila i očito htio verbalno dati do znanja mlađem vozaču BMW-a da pazi što radi na cesti. Mlađi vozač je nakon toga i nakon što je stariji vozač počeo otvarati vrata svojeg automobila, naglo krenuo kao da će zaobići Nissan, no namjerno je išao vrlo blizu te pregazio starijeg vozača.

Vozač BMW-a nakon toga je hladnokrvno otišao s mjesta događaja. Russia Today prenosi da je policija provjerila video koji možete vidjeti te utvrdila da se radi o autentičnoj snimci. Za vozačem BMW-a tragaju i on se smatra bjeguncem.

Stariji vozač prošao je s težom ozljedom noge, a upomoć su mu priskočili šokirani prolaznici. Događaj se zbio u Moskvi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene