Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokantna snimka

VIDEO: Šokantne igre pakistanskih dječaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na YouTubeu se pojavila amaterska snimka koja prikazuje male pakistance kako se igraju samoubilačkih napada ...

Pročitajte i ovo Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas" Ilustracija Priopćila policija Nasilnik s Rive koji je napao dvije žene dobio kaznenu prijavu

Na YouTubeu se pojavila amaterska snimka koja prikazuje dječake iz pograničnih područja između Pakistana i Afganistana, kako vježbaju čitavu ceremoniju samoubilačkog napada, od 'opraštanja s rodbinom', do izvedbe.

Šokantna snimka prikazuje desetak dječaka kako izvode pripreme za bombaški napad, kao i sam čin, a koristili su se i pijeskom bačenim u zrak, kako bi simulirali detonaciju eksploziva. Snimka neodoljivo podsjeća na sve što ste već mogli vidjeti da se prenosi u medijima nakon samih napada, a doza s kojom dječaci izvode ovu 'vježbu', ili igru, zabrinjavajuća je.

Vijest o snimci prenio je BBC, a UNICEF i udruge za zaštitu djece u Pakistanu osudile su ovu snimku. Na njoj su vidljivi dječaci starosne dobi i samo tri do četiri godine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene