Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobit će zabranu igranja

Šok u Iranu: Testirali nogometašice i otkrili da su četiri zapravo muškarci!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Do pomalo skandaloznog otkrića stigli su iranski inspektori nakon što su testirali tamošnje nogometašice.

Iranski inspektori ostali su šokirani nakon što su testirali tamošnje nogometašice. Naime, otkriveno je kako su čak četiri reprezentativke zapravo muškarci.

Pročitajte i ovo Gužva u Frankopanskoj ulici - 4 Zanimljivi podaci Kako su glasale žene, za koga nisu glasali muškarci, kome su povjerenje dali mladi? Izraelski borbeni avion F-15 Pitanje koje visi u zraku Svijet strahuje nakon izraelske najave: Je li moguće da Izrael napadne iranska nuklearna postrojenja?

Takvo otkriće navelo je inspektore da ubuduće provode nasumična testiranja na treninzima. One igračice koje neće moći 100 posto dokazati da su žene dobit će zabranu igranja, piše Daily Mail.

NAPETI ODNOSI: 'Iranska vojna flota približava se američkim morskim granicama'

Inače, operacije promjene spola u Iranu su zakonite od 1979. godine, a ove četiri reprezentativke, koje su otkrivene, su zapravo muškarci koji su još u procesu operacije ili samo pate od poremećaja u seksualnom razvoju.

Također, inspektori će one nogometašice koje budu izbačene iz natjecanja, a kasnije dokažu suprotno, opet će moći igrati nogomet. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene