Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Psihički bolesnik

Šok u Beogradu: Oteo autobus prijeteći sjekirom i bombom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac je ušao u gradski autobus, izvadio sjekiru i zaprijetio aktiviranjem bombi. Vozača je tražio da vozi na nepredviđenu lokaciju.

Pravu dramu proživjeli su danas putnici gradskog autobusa na liniji 56 u Beogradu. U vozilo je oko 12.50 sati u Žarkovu ušao muškarac koji je izvadio sjekiru i prisilio vozača da umjesto na Banovo Brdo, autobus odveze na Zeleni vijenac, piše Blic.

Pročitajte i ovo Prosvjed srpske oporbe zbog rezultata izbora u Srbiji - 11 Poseban dan Prvi veliki poraz Vučića nakon 10 godina: Beograd ide na nove izbore Aerodrom Nikola Tesla Neugodno iznenađenje VIDEO Evakuacija na beogradskom aerodromu zbog dojave o bombi: Policija stigla na teren, letovi kasnili

Vozač je poslušao muškarca i odvezao se na Banovo Brdo, no onda je uslijedio novi šok. Otmičar je sjekirom razbio vjetrobransko staklo i nastavio prijetiti da će autobus i putnike raznijeti bombama.

VIDEO Više nema sumnje: Raketu koja je ozlijedila 7 osoba ispalio je vatrogasac!

"Ušao je u autobus jednu stanicu prije Žarkova. Imao je ruksak i glasno pričao o bombama i kako će ih aktivirati. Svi smo se smijali i odmahivali glavom, nitko nije vjerovao da je opasan. Onda je izvadio sjekiru i naredio vozaču da preusmjeri autobus i ne staje nigdje do Banovog brda. Vozač ga je poslušao i vozio je polako. Za to vrijeme netko od putnika nazvao je policiju. Neki putnici bili su šokirani, a većina je samo šutjela. Bilo je vrlo neugodno. Kada smo stigli do Banovog brda, čovjek je sjekirom razbio vjetrobransko staklo i nije dozvolio da se otvore vrata kako bismo izašli. Poslije par minuta se predomislio i pustio nas je van", ispričala je za Blic jedna od putnica iz autobusa.

U tom je trenutku stigla policija koja je privela napadača. Navodno je riječ o Lj.G. rođenom 1949. godine koji je više puta liječen u psihijatrijskoj bolnici. Kod njega nisu pronađene bombe, a u incidentu nitko nije ozlijeđen. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene