Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Okupljeni padali u nesvijest

Šok: Na karminama se ukazao pokojnik, živ i zdrav!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obitelji i prijatelji Gilberta Arauja u brazilskom gradu Alagoinhas ostali su šokirani kada se na karminama ukazao pokojnik, ali živ i zdrav.

Naime, 41-godišnji perač automobila od prijatelja je doznao da je mrtav, a kako njegov telefonski poziv nije shvaćen ozbiljno, odlučio je doći na svoje karmine.

Pročitajte i ovo Brazilac poginuo padom u duboku rupu - 2 Postao opsjednut Sanjao duha koji mu je rekao da je zlato ispod njegove kuće: Iskopao rupu od 40 metara, a onda se dogodila tragedija Akcija brazilske policije Borba protiv trgovine oružjem Velika akcija brazilske policije: Razotkrili ilegalno oružje iz europskih zemalja vrijedno 225 milijuna eura, među njima i Hrvatska

Doznavši za svoju navodnu smrt Gilberto Araujo je nazvao poznanika koji je bio na karminama pokušavši mu objasniti da je živ.

>> Muškarac oživio na vlastitom sprovodu, obitelj karmine pretvorila u 'tulum'

No, to je shvaćeno kao neslana šala, pa je odlučio uživo pojasniti kako je sve u redu s njim i došao je na svoje karmine. Kad su ga ugledali dio okupljenih je pao u nesvijest, dok su neki bili toliko prestrašeni da su pobjegli.

Svemu je kumovala greška njegove obitelji, koja je pogrešno identificirala jednog mještana u lokalnoj mrtvačnici, a koji je također bio perač automobila kao i Gilberto Araujo. Također, prije ovog bizarnog slučaja Araujo četiri mjeseca nije vidio svoju obitelj. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene