Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nude joj nagodbu

Sobarica za novac odustaje od tužbe protiv Strauss-Kahna?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odvjetnici sobarice, koja je bivšeg direktora MMF-a Dominiquea Strauss-Kahna tužila za pokušaj silovanja, ponudili su nagodbu prema kojoj bi odustali od kaznene prijave u zamjenu za novčanu odštetu u građanskoj parnici, objavio je list Wall Street Journal.

Odvjetnik sobarice Kenneth Thompson oštro je opovrgnuo tu vijest koju je Wall Street Journalu prenio izvor upućen u slučaj. Priča je objavljena uoči ročišta u četvrtak na kojem će se Strauss-Kahn pojaviti pred sucem prvi put od ukidanja kućnog pritvora 1. srpnja.

Nafissatou Diallo, sobarica koju je Strauss-Kahn navodno seksualno napao 14. svibnja, podigla je protiv njega građansku parnicu u New Yorku prošloga tjedna, dok je kazneni postupak zastao.

Tužitelji sada istražuju je li Thompson ponudio pomoć u odbacivanju kaznenog postupka u zamjenu za financijsku nagodbu u civilnoj parnici te su od njega zatražili da im dostavi informacije o pojedinostima navodne nagodbe.

'Optužbe na moj račun su potpuno netočne. To je još jedan neutemeljen napad na gospođu Diallo i njezine odvjetnike kako bi se odvratila pozornost s činjenice da gospodin Strauss-Kahn nasrnuo i sekusalno napastovao nedužnu ženu u hotelskoj sobi', napisao je Thompson u e-mailu. (Hina)

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Šlučaj se raspao 'po šavovima' Tužitelji traže odbacivanje optužnice: Navodna žrtva iznijela niz laži protiv Strauss-Kahna Slika nije dostupna Javno progovorila Fatalna sobarica: Želim pravdu i da Strauss-Kahn ode u zatvor

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene