Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne odustaju od slučaja

Sobarica Strauss Kahna tuži medije jer su je nazvali prostitutkom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tužiteljstvo Manhattana izjavilo je kako je zahtjev da se povuče iz slučaja seksualnog napada protiv bivšeg direktora MMF-a Dominiquea Straussa-Kahna i imenuje posebnog tužitelja 'bez ikakve osnove'.

Odvjetnici koji zastupaju hotelsku sobaricu koja je optužila Straussa-Kahna za pokušaj silovanja i seksualni napad poslali su pismo okružnom tužitelju Manhattana Cyrusu Vanceu ranije u srijedu u kojem su rekli kako bi se Vance trebao povući iz slučaja dijelom zato što je njegov najbliži suradnik pustio u javnost štetnu informaciju o toj Gvinejki. Također, tim odvjetnika je tužio New York Post jer su Gvinejku nazvali prostitutkom, javlja CNN.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sobarica lagala? New York Times: Strauss Kahn će biti oslobođen! Slika nije dostupna Direktor u problemima Strauss-Kahn se pozvao na imunitet

'Nikako se ne slažemo s time kako je predstavljen ovaj ured i rad pomoćnika okružnog tužitelja. Bilo kakva preporuka da bi se ovaj ured trebao povući iz slučaja je bez ikakve osnove', rekla je u priopćenju glavna glasnogovornica ureda okružnog tužitelja Manhattana Erin Duggan.

Agencija Reuters je došla do primjerka pisma nakon što su odvjetnici Straussa-Kahna održali skoro dvosatni sastanak s tužiteljima iz Vanceova ureda dok slučaj bivšega direktora Međunarodnoga monetarnog fonda izgleda da je dospio u ozbiljne kušnje. Nijedna strana nije htjela govoriti o sadržaju razgovora. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene