Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odlučila svjedočiti

Sobarica će se ipak suočiti sa Strauss-Kahnom u sudnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hotelska sobarica koja je optužila Dominiquea Strauss-Kahna da ju je pokušao silovati, rekla je kako je spremna suočiti se s njim na sudu nakon što se zakleo da će se boriti da očisti svoje ime.

62-godišnji Strauss-Kahn došao je na sud na Manhattanu u pratnji supruge Anne Sinclair, piše Sky News. Dok je ulazio u zgradu, okupljeni su vikali 'Srami se!'.

Pročitajte i ovo Zapovjednik Islamske revolucionarne garde Hosein Salami Upozorio Izrael Iran poručio da je operacija Iskreno obećanje gotova i da su gađali dvije mete Iran lansirao stotine dronova i projektila na Izrael - 2 Napeto stanje Na nišanu Irana još jedna zemlja: Poručili su da ih pomno prate

Strauss-Kahn je bio jedan od najutjecajnijih ljudi u globalnoj ekonomiji i potencijalni novi francuski predsjednik. Na sudu je kazao kako se ne osjeća krivim za sedam točaka optužnice, uključujući i pokušaj silovanja. Odvjetnik 32-godišnje sobarice, Kenneth Thompson, rekao je kako je njegova klijentica radišna samohrana majka koja govori u ime žena diljem svijeta. 'Sva njegova moć i novac neće spriječiti da istina o tome što joj je napravio u toj hotelskoj sobi izađe na vidjelo', rekao je.

Sljedeća rasprava zakazana je za 18. srpnja. Ako ga osude, prijeti mu do 25 godina zatvora. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene