Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pada cijeli dan

FOTO Srbija u snježnom kaosu: Sela bez struje odsječena od svijeta, na prometnicama kolaps, Beograđani bijesni na nadležne službe

Aktualno Galerija Snijeg u Srbiji - 1 Snijeg u Srbiji - 1 Foto: DNEVNIK.hr Snijeg u Srbiji - 6 Snijeg u Srbiji - 6 Foto: DNEVNIK.hr Snijeg u Srbiji - 4 Snijeg u Srbiji - 4 Foto: DNEVNIK.hr Snijeg u Srbiji - 5 Snijeg u Srbiji - 5 Foto: DNEVNIK.hr +1 Snijeg u Srbiji - 3 Galerija 1/6 >>
U većini Srbije cijeli dan pada snijeg, što je, iako je nedjelja, prouzrokovalo nebrojene probleme. U Beogradu je prometni kolaps, sela su ostala bez struje, šleperi su zaustavljeni na prometnicama, vlak je zapeo u nanosima snijega...

Snijeg je u Srbiji napadao noćas, a pada i danas cijeli dan. Brojni su problemi u glavnom gradu u kojem su pod težinom snijega pala mnoga stabla. Promet je zbog toga na mjestima zaustavljen, a ljudi sami pokušavaju skloniti stabla. Tramvaji i autobusi ponegdje stoje u kolonama. 

Pročitajte i ovo Privođenje srpske bande u Španjolskoj Zvan Snajper Huligan koji je preživio dva atentata uhićen u Španjolskoj: Dio je opasne bande koja je trgovala ljudima Aleksandar Vučić i Xi Jinping u Pekingu 2019. godine Zadnje pripreme Kineski predsjednik stiže u Beograd, objavljeni detalji: Srpski MiG-ovi dočekat će Xija

Prozivaju se i nadležne službe, optužuju ih da ne čine dovoljno da se normalizira promet. 

"Dvadeset prvo stoljeće je, pričamo o letećim automobilima, a nemamo vozilo da pruži elementarnu pomoć građanima, da možete otići na posao i vratiti se. Tko očekuje snijeg 12. prosinca?", ironičan je Beograđanin.

Ništa bolje nije ni u ostatku zemlje. Kako doznaje portal Nova.rs, nekoliko šlepera zaglavljeno je na isključenju za Surčin. Oko Pešterske visoravni napadalo je više od 30 centimetara, odsječena su cijela sela. I oko Kragujevca mnogi su bez električne energije. 

Zbog jakih snježnih padavina gotovo pola Zapadne Srbije ostalo je u mraku. Problema ima u Užicu, Bajinoj Bašti, Prijepolju, Brodarevu, Lučanima, Novoj Varoši, selima na Suvoboru, prenosi b92.

Vlak sa 50 putnika koji je iz Požege išao prema Beogradu zapeo je u snježnim nanosima kod Valjeva. Nakon nekoliko sati čekanja, putnike je prevezao autobus, javlja b92.

Autobus sa odbojkašicama Mladog radnika iz Požarevca prevrnuo se na putu između Pećinaca i Buđanovaca, potvrđeno je za Nova.rs. Riječ je o mlađim kategorijama kluba iz Požarevca. Djeca su upućena u kliniku u Tiršovu na preglede.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene