Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Nestala fotografkinja

Pregledavaju snimke nadzornih kamera, žena misteriozno nestala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obitelj 33-godišnje Amerikanke, majke dvoje djece, kaže kako je nestala 21. siječnja, na dan kad se trebala vratiti kući iz Istanbula, gdje je boravila sama. Putovnica i zdravstvena iskaznica pronađeni su u njenoj hotelskoj sobi.

Sierrin suprug, Steven i brat David Jimenez stiglu su u Istanbul, gdje su se obratili posebnom odjelu policije, koja traga za nestalim osobama, a kako bi pomogli u potrazi, javlja Daily News. U Istanbul je stigla 7. siječnja, kako bi se posvetila svom fotografskom hobiju na njenom prvom putovanju izvan Amerike.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Dankini roditelji nakon razgovora napustili policijsku postaju: Jedan detalj upao je u oči Nestala Danka Ilić Utrka s vremenom Potraga za nestalom djevojčicom Dankom: "Jedan pravac istrage još uvijek nije isključen"

Policija je u međuvremenu objavila video snimke nadzornih kamera, koje prikazuju Njujorčanku kako sama jede u restoranu jednog šoping centra i kako se šeće glavnom ulicom, dan prije nestanka.

Lokalni je tisak objavio kako je Sierrin nestanak policiji prijavljen 25. siječnja, što je usporilo potragu. Prije nestanka, ta je majka dvoje djece bila u redovitom kontaktu s obitelji i prijateljima.

Policija je izvijestila i kako je Sierra iz Istanbula otputovala u Amsterdam 15. siječnja, dan kasnije u Munchen, a u Istanbul se ponovno vratila 19. siječnja, pa policija sad istražuje razloge njenog boravka u tim europskim gradovima.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene