Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čuvaju im leđa

DRAMATIČNA SNIMKA Kurdi promašili, no Francuzi spasili dan i raznijeli jureće vozilo-bombu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevjerojatna snimka s prve linije bojišta u Siriji pojavila se na internetu, a na njoj se vidi trenutak u kojem francuske specijalne postrojbe uništavaju vozilo-bombu, koje nekoliko sekundi prije toga promašuje projektil ispaljen od strane kurdskih boraca.

Videosnimka uništenja bombaškog vozila snimljena je pored sirijskog grada Rake, koje je i uporište takozvane Islamske države u toj zemlji i objavljena na YouTubeu.

Pročitajte i ovo Eksplozija u hidroelektrani kod Bologne Užas kod Bologne VIDEO Eksplozija u talijanskoj hidroelektrani: Četvero radnika poginulo, za nekolicinom se još traga Slika nije dostupna Žestoke aktivnosti iz zraka i s kopna Međunarodna koalicija napala IS sa svih strana

Na snimci se može vidjeti vozilo koje velikom brzinom dolazi iz daljine prema kameri te se mogu čuti povici u pozadini.

U jednom se trenutku s lijeve strane na snimci pojavljuje svijetla točka, koja je zapravo ispaljen projektil od strane kurdskih boraca prema tom vozilu, no projektil promašuje i detonira iza vozila.

Nakon kratkotrajne panike, stvar spašavaju francuske specijalne postrojbe, koje navođenom raketom, pretpostavlja se tipa "Javelin", prema pisanju Daily Maila, uništavaju vozilo u ogromnoj eksploziji koja je uslijedila.

Pogledajte snimku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene