457131
457131
457131
457131
457131

DRAMATIČNA SNIMKA Kurdi promašili, no Francuzi spasili dan i raznijeli jureće vozilo-bombu

Nevjerojatna snimka s prve linije bojišta u Siriji pojavila se na internetu, a na njoj se vidi trenutak u kojem francuske specijalne postrojbe uništavaju vozilo-bombu, koje nekoliko sekundi prije toga promašuje projektil ispaljen od strane kurdskih boraca.

 
 
 
 
Uništenje vozila-bombe pored Rake u Siriji (Screenhot: YouTube)
Uništenje vozila-bombe pored Rake u Siriji (Screenhot: YouTube)

Videosnimka uništenja bombaškog vozila snimljena je pored sirijskog grada Rake, koje je i uporište takozvane Islamske države u toj zemlji i objavljena na YouTubeu.

Na snimci se može vidjeti vozilo koje velikom brzinom dolazi iz daljine prema kameri te se mogu čuti povici u pozadini.

U jednom se trenutku s lijeve strane na snimci pojavljuje svijetla točka, koja je zapravo ispaljen projektil od strane kurdskih boraca prema tom vozilu, no projektil promašuje i detonira iza vozila.

Nakon kratkotrajne panike, stvar spašavaju francuske specijalne postrojbe, koje navođenom raketom, pretpostavlja se tipa "Javelin", prema pisanju Daily Maila, uništavaju vozilo u ogromnoj eksploziji koja je uslijedila.

Pogledajte snimku.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se