Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nitko ga nije vidio?

TRENUTAK UŽASA Snimka eksplozije bombe kojom je ubijeno 27 osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nedugo nakon eksplozije bombe, tursko ministarstvo unutrarnjih poslova objavilo je da iza napada na Suruc stoji teroristička skupina.

Društvenim se mrežama počeo širiti video trenutka eksplozije u turskom mjestu Suruc u kojem je smrtno stradalo 27 osoba, a oko stotinjak ih je ozlijeđeno.

Pročitajte i ovo Screenshot Podrhtavanje tla Potres jačine 5,2 prema Richteru pogodio Tursku: "Jako nas je treslo, izašli smo iz kuće" Trenutak eksplozije u Ankari Ima ozlijeđenih FOTO/VIDEO Pogledajte trenutak terorističkog napada u Turskoj: Ankara je pod opsadnim stanjem

TERORISTIČKI NAPAD IZVELA ISLAMSKA DRŽAVA?! Najmanje 27 mrtvih u vrtu kulturnog centra

Nedugo nakon eksplozije bombe, tursko ministarstvo unutrarnjih poslova objavilo je da iza napada na Suruc stoji teroristička skupina.

Iako službena izvješća još uvijek nisu objavljena pretpostavlja se da je eksploziju izazvao samoubilački napad. Vlasti napominju kako bi broj žrtava mogao biti i veći s obzirom na ozlijede opasne po život koje su zadobili mnogi koji su se nalazili na mjestu napada.

Video prikazuje trenutak eksplozije koja se dogodila u vrtu kulturnog centra tijekom jednog sastanka. Upozoravamo na uznemirujući sadržaj.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene