Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Problem u Sarajevu

Snimka napada čopora pasa na prolaznicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Psi lutalice u Sarajevu svakim danom postaju sve veći problem. Zabrinuti građanin snimio je video u kojem se vidi kako psi nasrću na prolaznicu u sarajevskom naselju Hrasno.

Žena na sreću nije ozlijeđena, a na istom su mjestu napadnute još tri osobe, piše Sarajevo x com. 'Ovo je četvrta osoba koji su napali jutros. Obavijestio sam i policiju, ali oni kažu da to nije njihova nadležnost', rekao je građanin koji je snimio video.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!" Pomahnitali medvjed u Slovačkoj, ilustracija Harao ulicama grada Slovačke vlasti podigle dronove kako bi ubile pomahnitalog medvjeda: Ozlijedio je 10-godišnju djevojčicu i još četvero ljudi

Dodao je kako se na mjestu gdje psi napadaju prolaznike, vrlo često igraju djeca. Iz Hitne pomoći kažu kako ne prođe dan, a da netko od građana ne zatraži pomoć zbog ugriza ili ogrebotina pasa.

Pasa lutalica u Sarajevu je svakim danom sve više, gladni su, žedni i nemaju sklonište. Građani negoduju jer ih se boje. Krajnje je vrijeme da se gradske vlasti pozabave ovim problemom i da pse lutalice sklone s ulica.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene