Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO Milanović sazvao izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

Terorizam u Volgogradu

SNIMKA NADZORNIH KAMERA Trenutak kada je bombaš pokušao proći detektor metala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pojavila se nova snimka nadzorne kamere koja prikazuje minute prije bombaškog napada na željezničku postaju u Volgogradu.

Nove snimke nadzorne kamere jasno prikazuju kako je bombaš iz Volgograda tog kobnog 29. prosinca došetao do detektora metala na željezničkom kolodvoru i detonirao bombu koja je usmrtila 16 osoba.

Pročitajte i ovo Ruska vojska, ilustracija Stižu nove snage Mnogo Rusa posljednjih dana priključilo se vojsci: "Zbog ovog su željni osvete" Njemačka policija, ilustracija Čeka ga teška kazna Prvotravanjska šala otišla predaleko: Svojim potezom izazvao je veliku policijsku akciju

Na prvi pogled ni po čemu odudarajući od ostatka putnika, bombaš je prvo kružio po trgu ispred kolodvora, zatim ušao u zgradu i raznio se.

VIDEO Trenutak eksplozije na željezničkoj postaji

Samo dan kasnije u Volgogradu je uslijedio novi teroristički napad . Petnaest ljudi ubijeno je, a 27 ih je ranjeno u ponedjeljak u eksploziji u trolejbusu u Volgogradu, u drugom terorističkom napadu u dva dana u tom gradu.

Stručnjaci ne kriju kako skorašnje Olimpijske igre u Sočiju predstavljaju velik sigurnosni rizik, piše Business Insider.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene