Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ništa ga nije pokolebalo

Snimka dramatične potjere: Bježao ukradenim Porscheom pa ga razbio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tisuće ljudi pratile su u televizijskom prijenosu dramatičnu potjeru kradljivca žutog Porschea.

Policija je hvatala vozača u žutom Porscheu kojeg je ukrao prošlog mjeseca i koji je koristio u nekoliko pljački, a sve je završilo njegovim uhićenjem, piše Reuters. Vozač je tijekom potjere vozio i u suprotnom smjeru te je udario u zaštitnu ogradu. No, ni to ga nije pokolebalo.

Pročitajte i ovo Policijska potjera u Zagrebu Priveli su ga VIDEO Detalji dramatične potjere kroz cijeli Zagreb: Otkriveno zašto je jurio kroz crvena svjetla, ozlijedio dvojicu policajaca... Ilustracija Zagrebački bjegunac Policija u filmskoj potjeri lovila bjegunca od Opatije do Rijeke: Autom je krenuo na njih, a onda se dao u bijeg

Razbijenom jurilicom nastavio je vožnju dok nije izgubio nadzor i sletio s ceste. Tada je izašao iz automobila i pobjegao. U međuvremenu je ukrao drugi automobil i nastavio bijeg. Policija ga je, kada je još jednom izgubio kontrolu nad vozilom, uhvatila i uhitila.

Vozač je završio na sudu pod optužbama za opasnu vožnju. Dramatičnu potjeru pratile su uživo televizijske kamere, pogledajte kako je sve izgledalo!

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene