Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samo im mahnuo i odjurio dalje

Pogledajte suludu jurnjavu krivom stranom autoceste

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač automobila snimljen je kamerom kako juri 112 kilometara na sat u krivom smijeru autoceste.

Sumanuti vozač snimljen je kamerom mobitela iz jednog od automobila koji se nalazio na autocesti između škotskog Glasgowa i Kilmarnocka. Vozača trenutno traži policija, prenosi orange.co.uk.

Pročitajte i ovo Policija Gužva u prometu Prometna nesreća na A4: Vozi se uz ograničenje brzine Ilustracija Bolje izbjeći Ako izgubite karticu za autocestu, u velikom ste problemu: Pogledajte zašto ih treba dobro čuvati

>> VIDEO: Vozio u suprotnom smjeru sve do naplatnih kućica!

Dvojica prijatelja, koji su snimili vozača kako juri niz kišom natopljeni krivi trak autoceste, ostali su šokirani. 'odjednom smo vidjeli kako taj tip juri pored nas, ali krivom stranom autoceste', rekao je medijima jedan od dvojice prijatelja, koji su ostali neimenovani.



'Nismo mogli vjerovati da vidimo to što vidimo', dodao je drugi. 'Automobili koji su mu dolazili ususret trubili su mu i signalizirali te bježali po svim dijelovima autoceste. I mi smo mu trubili i čak vikali kroz prozor, no on nas je samo pogledao, mahnuo nam i odjurio dalje', ispričao je jedan od dvojice prijatelja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene