Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljutit otac

KLINCI U ŠOKU Pokušao ih pregaziti automobilom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je otac pokušao pregaziti grupu tinejdžera ispred škole u američkoj saveznoj državi Illinois, jer je vjerovao da zlostavljaju njegovu kćer, priopćila je lokalna policija.

Tinejdžeri ispred osnovne škole Nelson u mjestu Rockford, snimili su nesvakidašnji događaj koji im je ulio srah u kosti. Naime, vozač Roy Williams svojim se terencem zavezao na pločnik i krenuo prema tinejdžerima koji su ondje stajali. Djeca su se razbježala, dok ih je on vozilo 'lovio' i po zelenoj površini, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Lovranu Teret ga se za teško djelo Pokrenuta istraga protiv vozača kamiona koji je u Lovranu usmrtio djevojku Ilustracija Bježao policiji Serijski prekršitelj tri puta posudio auto, svaki put mu ga oduzeli - pa i ovaj, posljednji

Muškarac je ubrzo priveden u policiju gdje je ispričao kako je tim postupkom želio obraniti svoju 13-godišnju kćer od kolega s kojima se potukla.

Autom vijugao po cesti 'mrtav pijan'

'Nije trebao uzeti stvar u svoje ruke, mi bismo istražili incident i pokušali riješiti bez nasilja', rekao je zamjenik šefa policije Dough Pann.

Williamsu sada prijeti optužnica za napad iz ljutnje s vozilom te napad smrtonosnim oružjem te se nalazi u pritvoru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene