Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Borba za život nesretne Ukrajinke

Snimila je majka: 'Živa sam i živjet ću, a njih treba ubiti i baciti psima'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poznati švicarski kirurg Jan Schmidt stigao je u ukrajinski Donjeck kako bi operirao Oksanu Makar, 19-godišnjakinju koju su trojica mladića silovala, bacila u jarak i potom zapalila.

19-godišnju Oksanu su tri mladića, od kojih su dva sinovi lokalnih moćnika, namamili u stan i ondje je silovali, davili, opet silovali i zatim bacili u jarak i zapalili. Djevojka je zadobila opekline 3 i 4 stupnja, na više od polovice tijela.

Pročitajte i ovo Legija Sloboda Rusiji Cezar ima poruku za cara Zapovjednik ruskih legionara koji napadaju Rusiju: "Idemo u rat, umarširat ćemo u Moskvu!" Mike Johnson Predviđaju iste iznose za obje zemlje Američki Kongres glasat će o pomoći Izraelu i Ukrajini

>> Sinovi ukrajinskih moćnika silovali, davili i zapalili djevojku!

Nesretna 19-godišnjakinja je preživjela iživljavanje, morali su joj amputirati ruku, no prema posljednjim, ali nepotvrđenim informacijama, liječnici su joj uspjeli, barem za sadaa, spasiti stopala, za koja je jučer objavljeno da su također morala biti amputirana. Ipak, ona navodno u niti jednom trenutku nije izgubila svijest i moći će svjedočiti protiv njih na sudu.

Dr. Schmidt je pregledao Oksanu u Centru za opekotine u Donjecku i nakon jučerašnjeg otkazivanja pluća, njezino se zdravstveno stanje poboljšalo. Nakon pregleda dr. Schmidt je kazao kako su joj se šanse za preživljavanje s 10 posto, porasle na čak 70 posto. Djevojku će operirati u utorak ujutro.

Oksana je sada pri svijesti i može govoriti. Njezina majka, Tatjana Surovickaja je u bolnici snimila svoju kćer i snimku stavila na YouTube. Na toj snimci, na pitanje kako bi ona kaznila krivce, Oksana je kazala kako ih treba strijeljati i njihova tijela baciti psima. Iako kaže kako se osjeća loše za majkom ponavlja: 'Živa sam i živjet ću'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene