Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Bila je neposlušna'

Snimao svoju kćer dok se tuširala da je - kazni!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
49-godišnji muškarac iz Singapura odlučio se na bizaran način kazniti kćer.

Otac je smatrao da mu je njegova kćer tinejdžerica neposlušna i zato ju je kaznio tako da ju je - snimao dok se tuširala! No, srećom za djevojku sve je završilo na sudu koji je ocijenio da je otac otišao predaleko. Osim toga, u mobitelu su mu pronašli 91 snimku sličnog sadržaja, piše Emirates 24/7.

Pročitajte i ovo Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj Donald Trump Cjenkao se sa sudom Trumpu istječe vrijeme: Mora platiti 454 milijuna dolara ili bi mogao ostati bez nekretnina

>> Ispljuskao ga po stražnjici jer je spavao s njegovom kćeri

Sve se dogodilo kada se 14-godišnjakinja tuširala i kada je primijetila da iz očevih hlača, koje su bile obješene na vratima kupaonice, viri mobitel. Kada je išla malo bolje pogledati shvatila je da je mobitel namješten na snimanje, a kada je pokrenula snimljeni video bila je u šoku.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene