Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preživjeli nesreću

Snimali pad aviona u kojem su letjeli!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok je padao zrakoplov u kojem su letjeli, putnici su snimali nesreću. Srećom, nitko nije poginuo.

Preživjeli u avionskoj nesreći u američkoj saveznoj državi Idaho mogu dokazati koliko su bili blisko smrti. Njihovo iskustvo snimljeno je s nekoliko kamera koje su imali sa sobom u avionu, izvijestio je AP.

Pročitajte i ovo Lufthansa avioni preusmjeravanje aviona Drama iznad BiH: Zrakoplov Lufthanse proglasio izvanredno stanje i prisilno sletio u Zagreb Dvoje mrtvih u padu malog zrakoplova u istočnoj Njemačkoj (Foto: AFP) Srušio se kod Oberbarnima Dvoje mrtvih u padu malog zrakoplova u istočnoj Njemačkoj

Alec Arhets, jedan od putnika, rekao je da su on i njegovi prijatelji bili sretni što su preživjeli. Oni su snimati počeli od uzlijetanja, ali se nisu nadali da će doživjeti nesreću. 30. lipnja letjelicom su krenuli prema odmorištu u gradu McCall. Na snimci se vidi kako se putnici u avionu voze nekoliko minuta, a potom se letjelica ruši.

>> Francuska: Srušio se privatni zrakoplov, troje mrtvih

'Tada smo pomislili da nema šanse da se to stvarno događa', rekao je Arhets. Njegov je prijatelj zadobio potres mozga, a 70-godišnji pilot Les Gropp slomio je čeljust. Ostali su imali tek ogrebotine. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene